pondělí 27. ledna 2014

Bylinkové máslo

 
 
Krásný začátek týdne přeji ... Posílám snadný návod, jak si můžete "vylepšit" oběd. Bylinkové máslo lze použít do pomazánek, ke grilovaným masům nebo na brambory.
 
Užívejte si mrazivou zimu :)
 




 
 
Bylinkové máslo
 
lžíci čerstvě posekaných bylinek (např. bazalka, tymián ... )
2 stroužky česneku
150 g másla pokojové teploty
špetka mořské soli
 
 Lístky otrháme a nasekáme nadrobno. Nasekané bylinky přidáme do změklého másla, přidáme špetku soli a společně utřeme.
Z utřeného másla vytvarujeme váleček, který zabalíme do pečícího papíru  a dáme jej do ledničky ztuhnout.
 
 
 

1 komentář:

  1. Terezko,bylinkové maslo vypadá lákavě určitě vyzkouším. Mějte se hezky Petra ♥

    OdpovědětVymazat